Interieur restaurant Octave, Antwerpen
Restaurant Octave, Antwerp

Belgian cuisine, chocolates and desserts

Afbeelding
food

See you @ Octave...

Zacht comfortabele stoelen, een hemels decor en overheerlijke eten. Kortom het is uitstekend tafelen bij Octave. Diners, lunches, desserten, cappuccino’s, cocktails, bier en wijn met een prachtig uitzicht op station Antwerpen-Centraal. Reserveer jij alvast een van de mooie plekjes in ons restaurant? Onze chef en zijn team maken ondertussen alles vers voor je klaar. Tot snel!

We zijn open op van woensdag t/m zaterdag.

Groepen vanaf 20 tot 250 pers. na reservatie ook welkom op zondag, maandag en dinsdag

Bekijk ons menu

station

Laat je zintuigen beroeren

Het Antwerpse Octave brengt een Belgische keuken die klassieke smaken met eigentijdse invloeden combineert. Alle Octave gerechten worden samengesteld met verse ingrediënten en seizoensgebonden producten. Ze zijn om te smullen. Beloofd! De inrichting straalt rust en elegantie uit, en vormt daarmee een prachtig decor voor een een lunch, drankje, dessert of een heerlijk avondje uit. Sommige tafels hebben uitzicht op het het mooiste station ter wereld. Schuif jij gezellig bij ons aan tafel?

 

groepen

Genieten met een hoofdletter G voor groepen

Octave heeft ook verschillende gezellige aaneensluitende ruimtes voor groepen van 20 tot 250 personen. Geniet van een uitzonderlijk zicht op het mooiste station en de meest intrigerende chocoladekluis van de wereld of heb een unieke inkijk op de buren van China Town of de smaakhemel van Chocolate Nation. Onze chef stelt graag een speciaal menu voor uw gezelschap samen.

concert

Concert menu

Restaurant Octave ligt op een steenworp afstand van diverse concert- en theaterzalen. Schuif aan tafel voor een heerlijk diner voordat u van een concert of voorstelling gaat genieten. Onze unieke en smaakvolle gerechten zullen uw avond compleet maken. Kom langs en ervaar zelf onze gastvrijheid en gezellig interieur. 

Chocolate Nation

Bezoek Chocolate Nation

Het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld.

Info & tickets
Interieur restaurant Octave, Antwerpen

Ontmoet Octaaf Callebaut

We ontleenden onze naam aan een echte smaakpioneer.

 

Ontdek zijn verhaal
Interieur en sfeer The Belgian Chocolate Experience

Teambuildings & events

Unieke locatie voor je teambuilding of event? Bekijk ons gevarieerd en origineel aanbod aan activiteiten. Je kan makkelijk een complete dag vullen.

Meer over teambuildings & events