Interieur restaurant Octave, Antwerpen
Restaurant Octave, Antwerp

Belgian cuisine, chocolates and desserts

Afbeelding
Belgische keuken met klassieke en eigentijdse smaken

23 september... What's coming is even better than what's gone

Vanaf woensdag 23 september zijn we weer open! Alles covid proof. Reserveer jij snel jouw tafel? Dan zetten wij alles op keurige afstand voor je klaar! Boek nu!

Bekijk ons menu

Restaurant Octave

Laat je zintuigen beroeren

Octave brengt een Belgische keuken die klassieke smaken met eigentijdse invloeden combineert. Alle Octave gerechten worden samengesteld met verse ingrediënten en seizoensgebonden producten.

En zijn om te smullen. Beloofd! We kwamen niet voor niets direct in ons eerste jaar al met 13/20 en koksmuts in de Gault&Millau. Schuif jij gezellig bij ons aan tafel?!

 

Topchef Thomas Van de Weyer, restaurant Octave Antwerpen

Over onze chef

Executive Chef Thomas Van de Weyer brengt met zijn“joie de vivre” Belgische gerechten en desserts met een twist. 

Thomas, die eerder bij The Jane en Pure C werkte, weet als geen ander hoe smaken te combineren. Hij kiest bewust voor seizoens- en verloren groenten, maar ook voor onbekende en edele vis- en vleessoorten van bij ons.

Interieur en sfeer The Belgian Chocolate Experience

Genieten in een exclusief kader

Octave heeft ook exclusieve ruimtes voor groepen. Alles aangepast op 1,5 meter. Geniet van een uitzonderlijk zicht op de mooiste chocoladekluis ter wereld, op de Chinese straat of onze chocolade hemel. Onze chef stelt graag een speciaal menu voor uw gezelschap samen.

Chocolate Nation

Bezoek Chocolate Nation

Het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld.

Info & tickets
Interieur restaurant Octave, Antwerpen

Ontmoet Octaaf Callebaut

We ontleenden onze naam aan een echte smaakpioneer.

 

Ontdek zijn verhaal
Octave opgenomen in Gault&Millau Restaurantgids

Octave opgenomen in Gault&Millau Restaurantgids 2020

Octave is als nieuwkomer opgenomen in de Gault&Millau Restaurantgids 2020 met een mooie score van 13/20, inclusief een felbegeerde koksmuts.

Meer over Gault&Millau